10/27/2015

Životna priča Franja Selaka iz Hrvatske-"Baksuz ili Sretnik" Nevjerovatno pogledajte o cemu se tu radi(VIDEO)



Životna priča Franja Selaka iz Hrvatske prepričava se širom Evrope. Reč je o najvećem baksuzu ili najvećem srećniku na svetu. Kako se uzme...

Franjo Selak je 85-godišnji nastavnik muzike u penziji. Živi u komšiluku, u hrvatskom gradu Petrinji. Priču o njegovom čudesnom životu snimili su Diskaveri, Bi-Bi-Si, ali sudeći po izveštajima iz Hrvatske, uopšte nije impresioniran pisanjem medija o njemu.

Selakova neverovatna priča počinje u zimu 1962. godine, kada je voz iz Dubrovnika prema Sarajevu u kojem je bio, iskliznuo iz šina i završio u ledenoj reci.

Dok su se mnogi putnici udavili ili izgubili život zbog povreda od pada voza, Franjo je sa slomljenim ramenom doplivao do obale i spasao se. Ovo je samo početak svega onoga što će se desiti u sledećih 40 godina života Franje Selaka.

Sledeće poglavlje počinje godinu kasnije, kada je avion za Rijeku kojim je Franjo Selak leteo ostao bez pogona na oba motora. Pritisak u kabini je pao, a kao da to nije dovoljno, vrata na avionu su se odvalila i otpala. Kroz njih je izleteo Franjo. I to bez padobrana.

I dok se avion sa 19 putnika, koji su ostali u njemu, zakucao u brdo i izgoreo, Franjo je bezbedno sleteo pavši na plast sena. Prošao je samo sa manjim povredama!

Samo dve godine kasnije, Franjo je putovao autobusom. Led na putu je učinio da vozač izgubi kontrolu nad vozilom koje je probilo zaštitnu ogradu i završilo u dolini ispod. Četvoro putnika je poginulo. Franjo je naravno, preživeo.

Posle ovakvih iskustava sa javnim prevozom, Franjo je počeo da putuje svojim autom. Međutim, to nije umanjilo baksuzluk koji ga prati.

Godine 1970. automobil mu se zapalio. Franjo je iskočio dok je vozilo bilo u pokretu i spasao se.

Tri godine kasnije, nov auto - stari maler. Ovog puta, požar je nastao na komandnoj tabli automobila. Pogađate, Franjo se izvukao, mada sa manjim opekotinama i manje kose koju je vatra oprljila.

Autobus ga je udario 1995, a godinu dana kasnije kamion ga je izgurao sa planinskog puta. Franjo nije imao kud i automobil je završio u kanjonu dubokom 300 metara. Ali, Franjo nije bio u njemu. Nekako je iskočio kroz prozor i završio na litici zakačen za drvo.

Ovo je bio poslednji Franjov susret sa smrću. Ali, poput retkosti koje su ga pratile celog života desilo mu se nešto što se takođe ne događa svaki dan.

U 72. godini je prvi put kupio loto tiket. Možete li da pretpostavite šta se desilo?

Dobio je, naravno. I to oko milion eura!


10/25/2015

Nije to žena, to je valjak Pregazila me ko` Flis papir,nema nista da me ne boli..




Zvezda je rođena Dečak (4) izveo Gangnam stajl i oborio žiri s nogu! (VIDEO) -

Ima samo 4 Godine I gostovao je u vise Zemalja ukljucujuci i Ameriku.
Mnog je odusevio svojim nastupom,pogledajte VIDEO


Kviz naj gluplja karika - Ko` ce otici kuci usranih gaca :) cija majka nije triput doruckovala? ...

Kviz naj gluplja karika - Ko` ce otici kuci usranih gaca :) cija majka nije triput doruckovala? ... 
Pogledajte u nastavku kakva sve pitanja i  odgovori najgluplje karike postoje :D 
UZIVAJTE

Zvijezda mozes biti ti smijesno ITEKAKO







OVO SU NAJBRŽI RADNICI NA SVIJETU: Pogledajte da bi povjerovali!

OVO SU NAJBRŽI RADNICI NA SVIJETU: Ostaćete u čudu kad samo vidite ovo !!!

Vjerujemo kao i mnogi od vas vole kada u supermarketu naiđu na radnicu koja ne samo da je ljubazna nego je i jako brza i organizovana. Ipak, svi volimo vidjeti brze i sposobne radnike, zar ne? ’ Na internetu pronašli smo najspremnije radnike na svijetu, te smo napravili ovu nevjerovatnu video kompilaciju koja ostavlja bez riječi.  Pogledajte da bi povjerovali!




10/24/2015

Pogledajte Ciru Blazevica kako puca po zivcima, smijeh - A REPORTER Hmm

MIX VIDEO KOJI CE VAS NASMIJATI


Bosanac u njemačkoj LUDO 2 DIO Trazili ste drugi dio evo tu je :D :D







Zena ga varala a on nije znao skim, pogledajte kako je to bilo :D (VIDEO)




PISMENI RAD JEDNOG OSNOVCA MNOGE NASMIJAO: Kako sam proveo ljetni raspust….

PISMENI RAD JEDNOG OSNOVCA MNOGE NASMIJAO: Kako sam proveo ljetni raspust….


  
Pismeni rad jednog osnovca je mnoge već nasmijao. Autentičnost nije potvrđena, ali to možda u ovom slučaju i nije najvažnije. Prenosimo…

– Jedno dva dana nisam iš’o na plažu jer sam se od nečeg osuo. Drugi dan mora babo je slomijo majku pred narodom. Niko se ni okreno nije. Takav je narod. Majka je govorila nama djeci da će dajdža Ibro slomiti baba kad se vratimo. Dajdža Ibro je samim tim majkin brat. On je musliman kao i mi.Zaljubio sam se. U Sandru: Ona je polapola. Majki nije bilo pravo. U vezi toga. Sandra je odlična u školi. Ima velike plave oči. Kad me poljubila zamantalo mi se.
Seka se ubola na ježa. Vriskala je dvasata. Kad smo je odveli doktoru on je reko da nije jež nego srča. Noga joj se za gnjojila. Pa smo morali nazad. Ja sam se jedino obradovao tome što će dajdža Ibro slomiti babu. Jer dosta je više bilo. Njegovog… peksinluka.
Kad smo došli kući dadža je došao da se pozdravimo jer on je se vraćo nazad u Ameriku. Majka mu nije rekla ništa za babu. Meni je zaprjetila da šutim. Neće kaže da se dušmani raduju. Neće ni da se dajdža sekira. Malo mu je firme. Dvaputa mu je puco čir. Ja sam je pito kakvi dušmani a ona je rekla da niko ne gleda svoja posla nego jedva čeka neki belaj. U komšiluku. Takav je narod.
Ove godine je buraz prvi kreno u prvi razred. On je isti babo. Prvi dan se pobijo dvaput. Majka je plakala a babo mu je uzeo toblerone. Takav je babo. Samo nek je ukontru svima. Burazova učiteljica je rekla da preporučuje se pažnja roditelja.
Ja sve mislim da kad se dajdža Ibro opet vrati iz Amerike babo će morat selit se iz kuće. Majka je predala rastavu. Još nesmije da mu kaže. Ali će mu sigurno reč. A narod nek j… govna. Nije se zbog naroda udavala.

NAJSMJEŠNIJA PREZIMENA U HERCEGOVINI: Od Prdavca, preko Zvijeri, do Palikuće…

NAJSMJEŠNIJA PREZIMENA U HERCEGOVINI: Od Prdavca, preko Zvijeri, do Palikuće…


Kada su austrogugarski popisivači, nakon što je K und k monarhija ovladala BiH, zašli po selima u Hercegovini – naišli su na neobičan oblik otpora. Ljudi su se šprdali kada su ih pitali za njihova prezimena i govorili najsmješnije što im je padalo na pamet. No, pedentne “Švabe” sve su to uredno zabilježili i svi dokumenti, isprave o vlasništvu i slično izdavani su na popisana prezimena. A bez “papira” kasnije se nisu mogla ostvariti različita prava – pa su ta smiješna prezimena ostala do danas. O fenomenu piše Mondo. Pročitajte…

Prezimena Ćuk, Zec, Zvijer, Zlikovac, Likokur, Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot, Koljibaba, Koljivrat… samo su neka u dugačkom nizu neobičnih porodičnih obilježja nastalih u Bosni tokom austrougarske vlasti na razmeđi 19. i 20. vijeka.
U (istočnoj, op.prir.) Hercegovini ih je najviše. Nekoliko stotina po svemu neobičnih prezimena stalna su inspiracija šaljivdžijama. I kada su davana činjeno je to na šaljiv, posprdan način. Čitave familije nose i dan-danas pečat prkosa vlastima Austrougarske , koja je na anektirane prostore htjela da uvede svoj, evropejski duh.
Legendarni satiričar iz Nevesinja Milorad Čokorilo među prvima je ukazao sugrađanima da imaju toliko smiješna i šaljiva prezimena da se o njima može napisati knjiga. A zaista ih je mnogo, poput Budalica, Bubalo, Burilo, Bjeloglav i Brašnoglav, Bedevija, Čečerina, Guzina, Grizlo… Raspoređujući dužnosti, Čokorilo je zasmijavao sugrađane čijim prezimenima je posvetio čitavo poglavlje svoje knjige “Može i ovako”.
Samo u najjužnijoj regiji RS bi se tako moglo desiti da načelnik opštine bude Lažetić, a zamjenici Mutilović i Dangubić, da policijom komanduje Batinić, a javni red kontroliše Remetić, dok narod prilaže žalbe i molbe kod Slijepčevića, da poslove blagajnika obavlja Manjak, a za odbranu i zaštitu bude zadužen Kukavica…
Pomenuti humorista je predlagao da za direktora pilane u njegovom kraju treba postaviti Bukvića, a za šumara Drvendžiju. Po njemu, upravom puteva bi trebao da diriguje Okuka, a mjesto prvog čovjeka lokalnog vodovoda zaslužuje Suša. I zdravstvo je pokriveno. Glavni hirurg je Parović, a asistira mu Buconjić. Specijalisti za uvo, grlo i nos su Nosović, Šmrkić, Gluvović i Bjelogrlić, internista je Grčić, a očni ljekari Škiljević i Ćorić. Ortoped je Kostić, a glavni ginekolozi Kuljić i Babić.
Kako se u Nevesinju uvijek dobro jelo, smatrao je da ne bi bilo loše da se otvori i narodna kuhinja u kojoj bi radili Krtolica, Salatić, Koprivica, Skorup, Supić, Biberović i Kašiković. Za meteorologe je predlagao Prorokovića i Gatala, koji bi blagovremeno obavještavali građane preko radija na čijem čelu bi trebalo da bude Tepavčević, sa spikerima Tepurićem i Vikalom. Za međunacionalne odnose sa Bošnjacima bio bi zadužen Pašajlić, a sa Hrvatima Papić. “Zalagao” se za samo jednu partiju, čiji bi lider bio Šarenac.
Kažu da hercegovačka prezimena prave velike probleme matičarima prilikom vjenčanja. Priča se da je pop vjenčavajući dvoje negdje u Hercegovini upitao:
“Mirko Raguz uzeo Miru Zaguz. Ima li tu kakvih smetnji?”
“Nema.”
“E, pa kad nema, onda vjenčavaju se rab Božji… i raba Božja… Srećno vam bilo.”
Po Hercegovini ima i prezimena čiji je korijen izveden od imena kakve životinje. Vučjih je najviše (Vuković, Vukić, Vukajlović, Vukoje, Vukanović..). Ima i zečjih (Zečević, Zečić, Zekić, Zeković), ali i srnećih i medvjeđih. U brdima kod Trebinja postoji selo Miš i u njemu prezime Miš.
– Bili smo najvišnje stočari, pa su brojna stočarska prezimena, najviše je govedarskih i kozjih: Govedarica, Rogač, Kravić, Junac, Kravljača, Volić, Teletina, Kozjak, Kozić, Jaredić… Bog me ubio ako se kod nas neko ne bi prezivo i Simentalac da se za tu vrstu govečeta prije znalo. Nije se, srećom, znalo ni za merino ovcu, pa se niko ne preziva ni Merinac. Ali, zato ima prezime Pramenko, veli Šćepan Aleksić, publicista iz Bileće.

Sta ciniti u ovakvoj situaciji - Pomoci ili ne ??? (VIDEO)


U tudjini zivot zivim -- Arbeit Arbeit

                              U tudjini zivot zivim od Arbaita ledja krivim



                                 

10/17/2015

OVA 16-GODIŠNJA DJEVOJKA JE UZELA SAMO JEDNU TABLETU EKSTAZIJA NA ZABAVI. NEĆETE VJEROVATI KAKO DANAS IZGLEDA! (VIDEO)


Amy Thomson iz Glasgowa (Škotska) je normalna, lijepa 16-godišnjakinja. Kao i svaki tinejdžer, ona je volila izlaziti, slaviti i bila je veoma popularna među vršnjacima. Drogu nikada nije probala, ali se sve promijenilo na jednoj zabavi. Neko joj je ponudio malu transparentnu kapsulu, koja je bila ispunjena bijelim prahom. Rekli su joj da je to Ecstasy i da ne mora brinuti. Amy i njena 3 prijatelja su uzeli po jednu tabletu, a onda je uslijedio šok i nesvjestica. Odmah su je odvezli do bolnice.


Njeni prijatelji su imali sreće, ali Amy nije! Ona je pala u komu i njen mozak je teško oštećen. Njena majka i rodica Kayla su čekale na njenom bolničkom krevetu da se probudi. No, kad se Amy probudila, ona više nije ista: jedva može govoriti, i njen izgovor je kao kod 2-godišnjeg djeteta. Ali, ono što je najgore: ne može više hodati i mora cijeli život provesti u invalidskim kolicima.

(VIDEO)

10/14/2015

ŠOKANTNO: SNIMILI SU SVOJU SMRT DOK SU VOZILI 150KM/H, NJIHOVE OBITELJI ŽELE DA VIDITE OVAJ VIDEO!

Nakon što su dva mladića poginula u prometnoj nesreći ranije ove godine, njihove obitelji su pristale na to da se ovaj video prikaže medijima kako bi ostalim mladim ljudima pokazali kako može završiti jurnjava po gradu. Kyle Careford (20), vozio je sa njegovim prijateljem Michael Owen-om (21). Video prikazuje kako su vozili 90mp/h (oko 150km/h)



Izvini kume usla mi voda na usi - Parodja Smijeh do suza

                                   





Trik koji uvijek pali samo ponekad donoli :D








Bosanac pjeva pjesmu - Dzulijeta (VIDEO) Smijeh do suza













(VIDEO) Kuma se malo zanijela toooo

     



Cigo pjeva. Smijesno - Evo ti Marka samo suti :D hahah (Video)

                      
Evo ti Marka samo suti :D hahah (Video)

          

(VIDEO) Discovery- -GRIL BERS- Prezivljavanje u extremnim uvjetima, na Bosanski nacin


                    
Ovdje se Temperatura spusta i do - 300 C 


      


Ostanite s nama nastojimo da budemo ono sto jesmo i da radimo ono sto znam , 
i ako smo jos u razvoju nadamo se da se zabavljate uz nas.                                  
Bit ce jos mnogo toga zanimljivog, interesantnog glupog ali u sustini se svodi sve na 
HUMOR


10/11/2015

Mobilni telefon joj je upao u ocean, ali nije bila spremna za ono što je uslijedilo!

Teressa Cee je bila na odmoru na Bahamima, kada se dogodilo nezamislivo: Dok je sjedila na platformi, slučajno je ispustila svoj telefon u ocean.
Mislila je da je izgubljen zauvijek, ali onda se dogodilo nešto nevjerovatno…




She dropped her phone, and then... von viralpicks

Samo 5% ljudi može da pronađe životinju na ovoj slici. Da li ste među njima?

Ova slika kruži internetom i za nju kažu da samo 5% ljudi može pronaći životinju, odnosno skrivenu poruku na njoj.
Da li ste među njima? Da li vidite pandu na slici ispod?
Pogledajte i napišite nam u komentare da li ste pronašli životinju…

Find Us On Facebook

Dobrodosli

Mi smo za vaas tu dijelite s nama vase ideje, slike, video saljite nam rado cemo objavti.